Happy happy happy

Som jag har dregglat över denna ringen från Thomas Sabo! Och nu är den min min min! Till det fick jag även armbandet med ett J för Joline och håroljan som jag varit så nyfiken på. Den här julen lyckades du verkligen - tack älsk! <3 Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos

Kommentarer
Postat av: Frida W

Haha vad roligt att du drömde om mig:) Ledsen att förstöra dina förhoppningar men jag är inte gravid;) Även om det skulle vara tokmysigt så är det inget planerat ännu:)

2012-01-04 @ 00:18:37
URL: http://findingbabyland.blogg.se/
Postat av: Frida W

Kom på att jag glömde skriva om bröd. Har ett recept på tekakor som är gott:) Annars bakar jag inte så mycket bröd nu för tiden, men vet att jag ska ha lite recept på lingonbröd och morotsbröd bland annat, även något med frukt och nötter i. Vad vill du helst ha?:)



Tekakor

1½ dl fiberhavregryn

2,5 dl vatten

½ tsk salt

50 g smör

½ dl ljus sirap

50 g jäst

2,5 dl rödmjölk

7,5 dl vetemjöl



Koka upp havregryn, vatten och salt i några minuter. Dra åt sidan och rör ner smör och sirap. Smula jästen i en bunke. Värm mjölken fingervarmt (ca 37 grader) och häll över jästen - rör sedan tills jästen lösts upp. Kontrollera att havresmeten inte är varmare än fingervarmt och rör sedan ner den i mjölken. Blanda i vetemjölet - smeten kommer vara kladdig och det är helt korrekt! Klä en plåt med bakplåtspapper och sleva upp smeten i ca 5 cm stora kulor. Platta till lite, strö sedan lite mjöl över och låt jäsa i 45 minuter. Sätt nu ugnen på 225 grader medans bullarna jäser. Grädda sedan i ca 8-10 minuter tills kakorna fått fin färg.

2012-01-05 @ 19:12:23
URL: http://findingbabyland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0