Light night

Hallelåja!
I tisdags efter jobbet for jag och malin ut med båten och fiskade i Öjen.
Hela dagen hade varit strålande och det var lika fint på kvällen..alldeles klart på himlen och ljumet ändå in till sena timmarna, ljust var det också..skönt de men nu blir det bara mörkare och mörkare på kvällarna.
En firre blev det iaf, 4kg gädda weeii;) Hugo var också med men han tyckte bara det var tråkigt att sitta still i en båt i flera timmar:)
Igår var det gf efter jobbet, det var mycket folk som mingla igår och det blir väl mer ikväll. Runt kl 01 gick vi hem..jag och Sandra lånade hennes systers lägenhet ovanför kebabcity och sov där, himla skönt att vakna där med endast 5 minuter att gå till jobbet:)
Ikväll hade jag tänkt hålla mig hemma eftersom jag ändå börjar så tidigt imorn och det blir en låång dag, när jag slutar på statoil imorn så är det raka vägen till resturangen och jobba där till kl 18, sen går jag hem vare sig han vill eller inte för 18 blir sent nog om jag ska hinna hem och duscha och grejja innan jag åker in till stan och träffar brudarna:)
Lördag blir en hård dag..jobbar till kl 00.00..tråkigt att missa gf.. men men:)
Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och springa ett varv medans ni gottfolk sitter och trycker i er cider och öl..okej ja är liite avis haha :P
Sedan ska ja ikväg och spela tennis..ska bli kuult!!:)

Hade gött ikväll på gf:)


Tjingeling♥image63


  

work work work

Jobb jobb jobb..ingen ledighet. Imorn börjar jag klockan 11 så jag hinner iaf ta en prommis innan jag börjar.
Nu har jag nyss kommit hem från stan..har vart i öltältet med tjejerna och försmakat på cidern..det smakade bra:)
trodde inte att det skulle vara så mycket folk som det var..det är ju trots allt bara måndag idag och de flesta jobbar ju imorn...blir många bakfyller på jobbet imorn alltså:)
För mig blir det nog bara ondsdag och fredag på gf..jobbar nätter annars..men jag fick iaf en gf biljett av min chef..det tycker jag var snällt!! :) Matilda nämnde gbgkalaset...det ska bli niiice, har ju aldrig vart där ja:)
Hmm..ja vad har mer hänt idag..en gubbe brann av på jobbet för att han inte fick köpa gf-biljett för dom som är 12 år men nå sånna  förköpsbiljetter finns de inte cpgubbe!!! dom går in direkt i målsmans sällskap!! Men han vägrade ju fatta de mongot!! Men de vara bara att bita ihop och va trevlig och förklara en sisådär 78 ggr till :)
Efter jobbet så hittade jag Maria Sara och Sandra på stan så vi gick ner till ån och myste i solen och sedan blev det en sväng på stan...skor köpte jag också:)

Nu ska jag ta och duscha och sedan kolla om de finns nå bra på tv innan jag gör kväll!!
Sov sött:)

Tjingeling♥


RSS 2.0