Friday

Nu ligger jag Joline i soffan och myser, jag tror hon är på väg att ta en powernap snart! Om en timme kommer morfar och hämtar oss, vi ska åka och hälsa på gammelfarmor. Morbror följer också med! Sen kommer Tobbe och hämtar oss efter jobbet<3 Photobucket Pictures, Images and Photos

Nu börjar imorgon

Idag när vi åkte till birsta för att köpa damsugaren så var den såklart slut..så typiskt!
Vi hann iaf med att äta på Ikea, framkalla lite kort och köpa en överaskning till Joline..vi kunde inte låta bli:)

Om ni undrar vad jag gör vaken nu så har jag faktiskt inget bra svar på de, Tobbe och Joline somnade in kl 22.30!
Det är lätt hänt att man vänder på dygnet när man har en sömntuta till dotter - äpplet faller inte långt... :)
Vi vaknar kl 9 när Joline vill ha frukost på sängen, sen somnar vi om igen och vaknar runt 12..har vi inget planerat för dagen så kan vi gott ligga ett tag till..pratar lite en timme innan vi kliver upp också:)

Imorgon..eller ja, idag faktiskt, så ska jag och Joline promma ner på stan för att träffa Emms och Kasper!
Emma tyckte vi skulle ses på stan, sitta i solen, ta en fika, mysa, shoppa, äta glass och bara njuta av att vara mamma!
Jag kunde inte ha sagt det bättre själv, för det är precis det jag gör - Njuter!


Sötare än sockervadd, vad jag älskar dig♥Tisdag

Hej hej! Tobbe och Joline sover sedan länge men jag har fastnat framför en film på datorn:) Idag var vi ut till Ikea och köpte lite nytt till badrummet, lite sommarfärger! MEN till det roliga, Joline var ju modell för en dag:) På ikea var det idag em fotograf som mellan 11-18 fotade bebisar och barn gratis! Hjärtat var så duktig, tror hon är van att se kameran vid det här laget:) Mitt finaste<3 Imorgon efter Tobbes jobb åker vi till birsta igen, denna gång på jakt efter en ny snabeldrake! Nu ska jag se slutet på min film och sen slumra in, blev lite mycket text nu för att skriva på mobilen!:) Godnatt på er! Photobucket Pictures, Images and Photos

En fredag

Hej hej!
Nu åker jag, Joline och morbror och hälsar på gammelfarmor!
Vi blir där på middag och umgås tills pappan kommer♥
Tjingeling!
Hemma igen!

Jäpp, igårkväll kl 22.15 var vi hemma igen! Det gick jättebra att åka ner, Joline sov som en ängel hela vägen! När vi kom fram fikade vi ute i solen, gaalet varmt var det, så härligt! Sen var det dax för lunch följt av efterrätt - dåligt mätt! Sen blev kl 15 och det var dax att åka vidare, nu till kilafors för att hälsa på svärmor och fastrar! Här fikades det ännu en gång! Efter att det fikats, surrats och öppna Jolines presenter så var det tid för oss att åka hem igen. Imorgon ska ni gå se kudden som Hannah sytt till Joline:) Nu ska jag försöka sova lika gott som T och Joline redan gör<3 godnatt!

Gävle

Hallåå!
Imorgon bär det av! Då åker vi till Gävle för att hälsa på mormor och morfar + Jolines farmor o fastrar:)
Klockan 07 ringer klockan och kl 08 åker vi - jag, Joline, Tobbe och lillebror!

Idag var vi ut till birsta som bestämt, hittade nästan allt jag sökte.. glömde dock det vi åkte dit för men det får vi ta nästa gång, blir bara en ursäkt för att snart åka dit igen :P

Oj nu messa lillebror att han är utanför.. bäst att öppna åt honom, han ska ju spendera natten på våran soffa igen. Lite smidigare så vi kan åka direkt imorgon!
Nattnatt! :)


Bilder från söndagsmiddagen hos pappa.


Det finaste jag har


Biiiirsta

Hej hej! Idag snoozade jag och Joline till 12, sedan låg vi och pratade ett tag och nu är det snart dax att kliva upp!:) Vi ska nämligen till birsta idag. Suprise suprise;p Så nu blir det till att hoppa in i duschen så vi är redo när T slutar jobbet! Bilder får det bli senare!:) Toodels!

Friday

Klockan 8.30 vaknade jag av lillskruttans små minisnarkningar:) Jag klev upp och drack vatten och sen kunde jag inte somna om? Joline sover fortfarande, väntar på att hon ska vakna så vi kan ta en prommmis! Kanske vi går förbi och hälsar på morfar på jobbet också:) So long!

Kort&gott

Hej hej! Lillebror kom hit för en stund sedan och ville sova på våran soffa efter sitt nattjobb, och nu ligger jag här och kan inte somna om.. Typiskt! Imorgon ska jag och Joline möta upp Dee och promma ner på stan! Både Tobbe och Joline sover - som änglar! Joline somnar alltid direkt efter att sina små snurrande nallar ovanför sängen slutat att spela<3 Nu ska jag göra ett nytt försök att sova! Godnatt!

RSS 2.0