Thaiboxning

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt sjukt!! Ni kan aaaldrig gissa vad jag och Mallan gjorde igarkvall!!
Det borjade pa rummet...drack och hade det trevligt. Sen runt kl 22 sa tankte vi ga och kolla pa en thaiboxningsmatch som skulle borja da. Det var fran flera lander som tavlade..bla en svensk. Helst sjukt va dom boxades och sparkades!
I pauserna gick dommaren omkring med en skylt dar det stog pa engelska: Tva frivilliga som staller upp och thaiboxas far gratis sprit. Jag och Mallan blev peppade men vi vagade inte...vi ville ju inte morda varandra..utan nan man inte kande istallet haha.. Men efter ett tag(4ol) tankte vi..vafan vi kanner inte en javel har...och vi e ju for fan i thailand..tank om vi skulle gora det. 5 minuter senare star vi bakom ringen for att byta om till shortsen, huvudskyddet, strumporna och handskarna, overkligt..tills vi kom upp i ringen och klockan ringde for forsta ronden.
Vi hade lovat varandra innan att vi skulle morda varandra men lova att fortfarande vara vanner efterat haha!
Publiken jublade och vi sparkades och slogs som aldrig forr..sjukt kul! Men jag hade aldrig kunnat tro att 3 korta ronder kunde vara sa fruktansvart jobbigt...1 timmes spinningpass gar inte ens att jamfora med hur jobbigt det dar var!
Det basta av allt var att dommaren domde oavgjort:)
Efterat fick vi varan gratissprit och kvallen va fullandad haha;D Sjalvklart bad jag en kille filma allting med min mobil:)
Imorse var vi helt mordbulltade bada tva, det varker i hela kroppen..Stackars Mallan har varldens blamarke pa laret!



Kodakmoment haha




Koh pangan


Phi phi



Kommentarer
Postat av: Jill

Fyyy fan Kurt att du inte tog me miiiiiiig!!! =P Jag vill oxååå!!! cepebarn ;)

2009-04-16 @ 09:19:41
URL: http://jivi.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej på er tjejer, det va tufft att gå upp och boxas, ngt att berätta för barnbarnen!!!! Fortsätt att ta för er men va rädda om er också. Kram Lisa =)

2009-04-16 @ 22:00:18
Postat av: Lisa

Hej på er tjejer, va kul att ni vågade gå upp och boxas, det är ngt att berätta för barnbarnen det!!!! Fortsätt att ta för er men va rädda om er också!!! Kram Lisa =)

2009-04-16 @ 22:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0